Embodied experience design

Het concept bedenken ging goed. Ik heb in het begin veel ingebracht in de richting waar we op gingen (ontspanning). Hierdoor heb ik aan iets kunnen werken dat ik zelf ook echt interessant vond, en hier krijg ik automatisch veel motivatie van! Het programmeren in MAX 8 ging goed. Ik haal hier ook veel plezier uit om de soort van puzzels op te lossen. Ook vond ik het heel fascinerend om verschillende MAX patches te onderzoeken (gericht op visuals), om te zien wat andere mensen gemaakt hebben. Ik zie dat ik beter ben geworden in MAX programmeren, ik heb vooruitgang geboekt omdat ik er heel veel mee geoefend en uitgeprobeerd heb. 
Houtwerken vond ik heel leerzaam en leuk. Ik vind het een uitdaging om aan de slag te gaan met hout (zagen, boren, schroeven etc.) omdat je het zo moeilijk kan maken als je dat zelf wilt. Ik heb ook zo veel mogelijk zelf gedaan. 
Het deskresearch doen ging niet zo goed naar mijn idee. Ik werd snel afgeleid en had er weinig motivatie voor. Dit is best vreemd omdat ik normaal juist veel passie heb om nieuwe dingen te leren. Ik denk dat dit een beetje vanuit de onduidelijkheid het thema kwam, ik kon namelijk met moeite heel gericht onderzoek doen. Ik merkte dat het evenwicht tussen onderzoek van mij en van de rest niet helemaal goed was. Ik liet soms andere meer doen en hier moet ik beter op letten (m.b.t onderzoek over zintuigen). 
Met het concept bedenken merk ik dat ik snel een idee in mijn hoofd krijg en het project die richting op probeer te trekken. Ik heb geprobeerd om dit niet te doen omdat dit andere (mogelijk betere) idee├źn onderdrukt, maar toch merkte ik dat dit bij mij speelde. De groep vond dit niet zo erg omdat ze het ook een interessant idee vonden. Ik merk dat ik ge├»rriteerd kan raken als mensen niet doen wat ik van ze verwacht in een groepsverband. Hierdoor heb ik de neiging om veel zelf te willen doen (bijv. houtwerk). Maar als ik dit te veel doe geef ik andere geen kans om ervan te leren. Ik moet op dit vlak een betere teamspeler worden. Mijn groepsgenoten vonden dat ik soms te lang over keuzes bleef vastzitten. Bijvoorbeeld over de visuals uitkiezen. De uiteindelijke beelden waren vroeg in het onderzoek al aanwezig maar ik ging alsnog veel tijd steken in verder onderzoek doen hierin. Ik moet dus beter worden in keuzes maken.

Voor additionele informatie over dit project is er ook een website.